Zakaj nam zaupa že 188 vrtcev?

Vstopite v medvedkov svet Raziskujte in ustvarjajte nepozabne spomine s pomočjo pripomočka Medvedkov svet, ki vašemu otroku in vaši družini ponuja veliko idej za družinske aktivnosti. Z medvedkovimi cekinčki spodbudite otroka in njegovo veselje do odkrivanja. S Fotoutrinki pa bo čarobnost druženja ostala večna, saj lahko z njimi ustvarjate trajne spomine in jih ohranite v digitalni zbirki. *Pripomček je na voljo staršem, ki jim ga omogoča vrtec.
Vaš otrok je središče vašega sveta Zato smo za vas razvili novo mobilno aplikacijo s katero lahko dogajanje v vrtcu spremljate in urejate kar preko vašega telefona. Tako ne boste več zamudili pomembnih sporočil, poleg tega vam bodo čarobni trenutki iz dneva vašega otroka na voljo kjerkoli in kadarkoli.
Skrbimo za varnost vaših podatkov Za namen zagotavljanja varnosti kontaktnih podatkov, smo rešitev nadgradili s postopkom verifikacije, s katerim boste potrdili istovetnost svojih podatkov. Komunikacija med vami in vašim vrtcem bo s tem še bolj varna. Oglejte si video postopka potrjevanja vaših kontaktnih podatkov.

eDnevnik

Zavedamo se, da je čas, ki ga vzgojitelj/-ica nameni otrokom, najbolj pomemben, a še vedno velik del delovnika v vrtcih predstavlja vodenje dokumentacije. Zato smo eDnevnik oblikovali tako, da je za vodenje enostaven, prihranek na času pa kar največji.
VEČ

Integracije z ostalimi programi

Programe, ki jih uporabljate za vodenje podatkov o otrocih ali pripravo položnic, lahko enostavno povežete z eAsistentom za vrtce. Zaradi povezav, ki se vzpostavijo, ni potrebnega dvojnega dela, izognete se napakam, do katerih lahko pride pri ročnem usklajevanju podatkov.
VEČ

Priprave

Strokovnim delavcem/-kam vrtca omogočamo enostavno pisanje priprav. Vsak lahko uporabi pripravljeno predlogo ali si poljubno prilagodi strukturo priprave. Glavna dodana vrednost pisanja priprav v eAsistentu za vrtce je vnešen Kurikulum za vrtce.
VEČ

Fotografije

Pripomoček Fotografije vzgojiteljem/-icam poenostavi shranjevanje in urejanje fotografij. Zagotovljena je ustrezna hramba in varno posredovanje fotografij staršem.
VEČ

Sporočila

Sporočila eAsistenta za vrtce strokovnemu kadru olajšajo medsebojno sodelovanje in posredovanje informacij staršem.
VEČ

mojAsistent za starše

mojAsistent za starše je spletna in mobilna aplikacija, ki je brezplačno na voljo vsem staršem vrtcev, ki uporabljajo rešitev eAsistent za vrtce. Aplikaciji staršem omogočata urejanje odsotnosti, pošiljanje sporočil in pregledovanje obvestil na oglasni deski. Prav tako imajo starši pregled nad aktualnimi in preteklimi računi ter odločbami ter vpogled v fotografije otroka.
VEČ

Želimo se spoznati tudi z vašim vrtcem in vam omogočiti eAsistenta za vrtce.